Smaller Default Larger

Mire se erdhet te Dental Planet

Dental Planet dhe ekipi i tij miqësor eshte i nderuar që t'ju prezantoj me praktikën e tij unike të dhëmbëve . Nevoja juaj për dhembe te shëndetshëm, përmes një kujdesi te vecante, është fokusi ynë kryesor . Dental Planet eshte i mirenjohur per perdorimin e një teknike të avancuar në trajtimin e çdo pacient me shumë kujdes, duke e ditur se secili prej tyre ka nevoja dhe deshira te ndryshme. Dental Planet e planifikon paraprakisht trajtimin qe do ju beje për të arritur shëndetin optimal të dhëmbëve tuaj . Ekspertiza e tij në " rikthimin " dhëmbëve mundeson, zgjidhje të plote dhe te qëndrueshme ne kohe. Në vend qe thjesht te" mbushe" dhëmbët , Dental Planet rikthen dhëmbët ne bukurinë dhe fortesine e tyre natyrore.


Filozofia e kesaj praktike eshte pozicioni natyral i nofulles, rikthim konservativ pa nevojen e perdorimit te materialeve metalike, si pasoje e perdorimit te fjales me te fundit te shkences. Kjo praktike e perdorur, qe mburret me faktin qe nuk perdor Amalgam, mundeson trajtim periodontal si te hershem ashtu edhe te vonuar.

Ekipi yne i higjenes dentare ka kaluar nepermjet trajnimesh adekuate, qe te mund tu ofroje pacienteve pastrim te thelle dhembesh dhe ne te njejten kohe duke shkaktuar ndjeshmeri minimale, e gjitha kjo fale perdorimit te tekologjise me te fundit lazer per mirembajtjen dhe permiresimin e shendetit tuaj oral.Prandalimi eshte qellimi yne kryesor me cdo pacient.