Smaller Default Larger

Estetike

frau-laechelnd 05Dentistria Estetike eshte nje mbartese trajtimesh dentare qe permiresojne aparencen e dhembeve, gingivave dhe okluzionit te nje personi. Shkeliqim estetik i dhembeve tuaj e ben buzeqeshjen tuaj me te bukur.

Rendesia e nje buzeqeshje te bukur

Buzqeshja juaj eshte unike. Ajo i tregon botes rreth personit tend, imponon komunikim dhe vullnet te mire, tregon vitalitet, lumturi dhe mireqenie te pergjithshme.

Per dhembe estetike dhe nje buzeqeshje te bukur ne ofrojme:

  • Zbardhim
  • Pocelane
  • Restaurim te plote te gojes
  • Kurora porcelani dhe ura
  • Restaurim dhembesh te ngjyrosur
  • Implante Dentare
  • Ortodonci
  • Rikonturim i mishrave te dhembeve me ane te kozmetikes lazer
  • Kirurgji plastike peridontale dhe te kockes