Smaller Default Larger

Implantet Dentare

Perse Implante?

einzelzahnersatz-de 05Implantet dentare ofrojne nje zevendesues modern dhe te sofistikuar te rrenjes natyrale te nje dhembi. Ato jane bere prej titaniumi, i cili tolerohet mire nga kocka dhe indet e buta. Nje implant perfton nje rrenje esenciale te re te nevojshme per te suportuar zevendesimin e dhembit. Ato jane zgjedhja paresore per individet qe duan nje buzeqeshje konfidente, dhe kjo eshte nje opsion trajtues per zevendesimin e dhembit me i mire se urat.

Cilat jane perfitimet e te zgjedhurit te nje implanti dentar?

  • Ndjehet dhe duket si nje dhemb natyral
  • Nuk kompromenton dhembet fqinje
  • I ruan kockat rrethuese
  • Parandalon prishjen e kockes dhe degradimin e vijes se nofulles.
  • Rikthen nje force natyrale ne te kafshuar
  • Implantet nuk prishen
  • Implantet jane nga trajtimet dentare me te suksesshme
  • Rikthen vetebesimin dhe aparencen.