Smaller Default Larger

Zbardhim Dhembesh

Zbardhimi i Dhembeve

Bleaching2 05Zbardhimi i dhembeve ben qe buzeqeshja juaj te shkelqeje! Dental Planet perdor materiale dhe nje teknike te avancuara per zbardhimin e dhembeve. Keto teknika punojne me mire se cdo teknike tjeter qe perdoret rendom ne ditet e sotme.

Sipas nje nje anketim kombetar i nje Akademie Amerikane te Dentristrise Kozmetike: 92% e njerezve besojne se nje buzeqeshje terheqese eshte nje aset social shume i rendesishem. 85% e njerezve besojne se nje buzeqeshje joterheqese e ben nje person me pak terheqes ndaj seksit te kundert. 74% e njerezve besojne se nje buzeqeshje joterheqese mund te demtoje shanset e nje personi per karriere te suksesshme. 50% e njerezve nuk jane te kenaqur me aparencen e buzeqeshjes se tyre. Nese ju nuk jeni i kenaqur me buzeqeshjen tuaj, zbardhimi i dhembeve qe mundesohet nga Dental Planet mund te jete nje zgjidhje. Procedurat tona mund te ndihmojne ne eleminimin e njollave te kafes ne dhembe, ne heqjen e cngjyrimeve nga duhani dhe ne korrigjimin e zverdhjes se dhembeve si pasoje e plakjes.

Teknikat tona funksionojne kaq mire sa qe ne mund te zbardhim dhembet me shume se dhembi me i bardhe natyral njerezor. Ne kemi pasur gjithashtu sukses me zbardhjen e njollave shkaktuar nga fluori dhe tetraciklina!