Smaller Default Larger

Kurora dhe Ura porcelani

dental-crowns 05Mbulimi i dhembeve per te rikuperuar formen dhe madhesine e tij

Shume restaurime fabrikohen duke perdorur nje veshje te brendshme metali te mbuluar me porcelan. Keto lloje restaurimesh, tek dhembet frontale, nuk jane 100% natyrale ne aparence sepse nuk jane transparente dhe nuk e lejojne driten qe te depertoje sikurse ndodh me nje dhemb natyral. Ne te tilla raste, zakonisht vihet re nje vijezim i erret ose gri aty ku fillojne mishrat e dhembeve. Ne ofrojme ekzluzivisht restaurime 100% porcelani. Restaurimet me lidhje mundesojne me teper estetike sepse ato lejojne driten dhe ngjyren natyrale te dhembit qe te dale ne siperfaqe duke dhene aparencen me natyrale te mundshme.

Krone1 05Krone2 05