Smaller Default Larger

Veneers

Veneers mund te korrigjojne shume gjera...

Veneers neu2 05Veneers jane restaurimet estetike me konservative qe disponohen ne dentistrine e sotme. Nje shtrese e holle e pjeses ballore te dhembit hiqet ne menyre qe te lejoje porclanin qe te lidhet me dhembin pa e bere ate me te trashe. E ngjashme ne njefare menyre me thonjte fallco, veneers mbulon dhembet e erret apo te verdhe, dhe ne pergjithesi krijon nje buzeqeshje me terheqese. Ndryshe nga thonjte fallco, veneers jane me te perhershem. Veneers ngjiten me dhembin duke perdorur metodat me te avancuara te principeve te lidhjes.

Nje Krahasim kostosh dhe idesh persa i perket nje buzeqeshje te bukur

Veneers neu1 05Jeni i frikesuar qe te buzeqeshni apo ndiheni ne siklet per dhembet tuaj? Ose thjesht deshironi nje buzeqeshje me te bukur. Te mundesosh bukurine e buzeqeshjes tuaj eshte me e lehte sesa mendoni.

Veneers jane zgjidhje e shpejte, estetike, dhe nje menyre e sigurte per te korrigjuar dhembet ballore jo terheqes. Pocelanet jane mjetet paresore te perdorura nga dentistet me qellim permiresimin e buzeqeshjes dhe pamjes se jashtme.


Popullariteti ne rritje i percelaneve vjen si pasoje e avancimit ne teknikat e lidhjes dhe te materialeve te perdorura, gjate 20 vjeteve te fundit. Tashme, me nje kujdes dentar rutine dhe me proceduren e aplikuar nga nje dentist i kualifikuar estetik, percelanet tuaja mund te zgjasin me shume se 15 vjet. Nje trajtim i shpejte mund te perfundoje vetem ne 2 vizita.

Cfare jane Veneers?

Veneers jane te holle, gjysme te tejdukshem dhe qe lidhen ne menyre te sigurte me pjesen ballore te dhembeve tuaj. Veneers jane jetegjate, rezistente ndaj njollave dhe me pamje natyrale. Veneers modelohen nga dentisti specifikisht per dhembet tuaja, dhe me pas fabrikohen ne laboratore te specializuar dhe ne fund lidhen pergjithmone me dhembet tuaj.

b6e41867f3e7c0a22da1